Trainingsaanbod

Zelfverzekerd presenteren voor de camera

Angst voor de Camera? Dit is een Training waar je Iedere Dag Plezier van gaat hebben. Gegarandeerd.

Meer verdienen en betere carrièrekansen

Wil jij meer verdienen? Betere carrièrekansen? Je merk branden? Je product, dienst of bedrijf voor de camera goed op de kaart zetten? En je gemakkelijk voelen als je gefilmd wordt? Dan is deze training jou op het lijf geschreven. 

5 angst-eliminatietechnieken 

Met 5 baanbrekende MindTuningtechnieken verdwijnt angst voor de camera als sneeuw voor de zon. Wat overblijft is een prettige wedstrijdspanning. De meeste mensen zijn cameraschuw en daar zal jij na deze training geen last meer van hebben. 

Kinderlijk eenvoudig

Met de nieuwste presentatievaardigheden van Spreek.nl wordt presenteren voor de camera kinderlijk eenvoudig. Zelfs wanneer je geen enkele ervaring hebt. De aanpak is gericht op sneller leren en vooral ervaren. 

Geheim wapen

De MindTuningmethode is het geheime wapen waardoor je in 1 dag meer leert dan je eerder voor mogelijk hield. Want je weet voortaan hoe je de uiterste mogelijkheden van je brein benut. Met hooguit 10 minuten voorbereiding heb je meer impact voor de camera dan voorheen met 10 uur. 

De camera als vriend

De camera wordt je beste maatje. Je interesseert, intrigeert, motiveert, enthousiasmeert, emotioneert en brengt mensen in beweging. Dat is wat deze cameratraining voor je gaat doen. Je hebt zoveel meer wat je vooruit helpt en het geeft je een verslavende kick.

In een echte tv-studio

Met een groep van maximaal 6 mensen leer je in onze eigen tv-studio de kneepjes van het presenteren. Of het nu gaat om het leren van interviewtechnieken, geïnterviewd worden, vloggen, productpresentatie, webinars geven of tv-presentatie; het draait om jou. Wat jij wilt leren komt aan bod. 

Private setting

De training vindt plaats in een private setting met een professionele cameraman en een door de wol geverfde presentatiedocent. 

Docent

Je kunt het niet beter treffen. Laurien is presentatrice en heeft voor diverse tv-zenders gewerkt, waaronder RTL en SBS. Ze is actrice en speelde o.a. in GTST. Ze studeerde af in privaatrecht en volgde een conservatoriumopleiding. Zij zingt, schrijft, is spraakdocent, presentatiedocent en cameradocent. Ze beheerst alle interviewstijlen en leert je de kneepjes van het vak. 

Inschrijven Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen