Trainingsaanbod

Zelfverzekerd presenteren voor de camera

Docenten

Laurien

Laurien is een multitalent op het gebied van presenteren. Als TV presentatrice werkte ze voor RTL en SBS. Ook speelde Laurien als actrice in series als GTST, Dokter Tinus en in Moordvrouw. Zij is bovendien presentatie docent, zangeres, voice-over en dagvoorzitter. Tevens rondde zij haar studie op de Universiteit van Amsterdam af als Meester in de Rechten (privaatrecht). 

Voor SPREEK gaat ze regelmatig met cameraploeg het land in om mensen te interviewen, op zoek naar spreektalent. 

Als zij doceert voel je in iedere vezel dat zij weet wat er bij jou speelt en wat je nodig hebt om goed te presenteren. Zij verstaat de kunst om ‘dat’ te laten gebeuren waarvan je eerder dacht dat het voor jou niet weggelegd was. 

Laurien studeerde Muziektheater aan het Artez Conservatorium, maar weet uit ervaring dat spreken in het openbaar meer is dan het aanleren van theatertechnieken. Want presenteren hoort puur te zijn, vanuit je ziel. Wat wil je overbrengen? Tegen wie spreek je? En hoe verhoud jij je tot deze mensen? Alles wat zij jou leert laat ze je ook ervaren. Want pas dan beklijft het. 

Zij weet hoe je met jouw stem muziek maakt, en hoe je mimiek, houding en beweging inzet om te presenteren met impact. Zij leert jou hoe je gortdroge stof omzet in een story en hoe je mensen raakt. Haar kennis en ervaring zijn jouw voordeel.

Laurien weet te verbinden, mensen te enthousiasmeren en verstaat de kunst om het presentatietalent in jou naar boven te halen. Het podium is haar domein. Met zekerheid leert Laurien jou beter dan goed presenteren. 


Laurien aan het werk voor SPREEK-TV

Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen