Van spreekangst naar spreekverslaving

Spreken, vertellen en luisteren doet u de hele dag door. We zijn er als mens voor gemaakt. Let maar eens op. Mensen vertellen elkaar de hele dag verhalen. Op het werk, in de pauze, tijdens de koffie, op het schoolplein…
Het zijn allemaal ‘mini presentaties’. Over de kinderen, de vakantie, een hobby, het nieuws van de dag, enz. Het is een natuurlijk drang van de mens om te willen spreken. Ook u kunt en wilt niets liever dan dat en geeft u er aan over. Totdat het officieel wordt…

Geen punt

Als u last heeft van spreekangst kunt u zich niet voorstellen ooit ontspannen een officiële presentatie te houden voor een groep mensen. Toch is dit mogelijk. U doet het immers onbewust de hele dag al, zonder van spreken een punt te maken.

Tijdens de Spreekangst Masterclass van Pieter Frijters krijgt u les van dé spreekangstexpert van Nederland. En leert u bewust alle tools in te zetten die u onbewust gebruikt op momenten dat u geen spreekangst heeft.

Zo leert u zich te verliezen in uw verhaal en wat u mensen te bieden heeft, in plaats van opgeslokt te worden door uw angst. En wordt spreken in het openbaar een verslaving.

Wetenschappelijk ondersteund

De nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken bewijzen de effectiviteit van de methodische aanpak die Spreek.nl al meer dan 20 jaar hanteert. Na afloop van de MasterClass ligt u nog hooguit wakker van prettige opwinding om een grote groep mensen toe te spreken. Want ‘spreken in het openbaar’ is iets waar u voortaan naar uit kijkt.

Uw investering: € 1470,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches.

Inclusief de online training 'afrekenen met spreekangst' ter waarde van € 322,00 ex btw.
Zodat u alles wat u geleerd heeft altijd weer kunt raadplegen en er niets van de MasterClass verloren gaat. Inschrijven

GRATIS refreshdagen

Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh-ochtend of -middag. Zeker handig wanneer u een tijdlang geen presentaties hebt gegeven. Of, wanneer u behoefte heeft om nog meer te verbeteren. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting.

Investering met rente

Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat deze training u een veelvoud aan rente oplevert.

Overige trainingen

Persoonlijk gecoacht worden door Pieter Frijters
Presenteren voor beginners 
Spreken in het openbaar
Spreken in het openbaar voor gevorderden
Online trainingen  
 

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345 Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen