Voor wie zijn onze presentatietrainingen geschikt?

Voor wie zijn onze presentatietrainingen geschikt?

Thuis in elke branche

Slecht of middelmatig presenteren kan je carrière in de weg staan. Zelfs als ervaren spreker valt er nog veel meer rendement uit je presentatie halen dan je denkt. De Spreek.nl presentatiescan legt onmiddellijk alle verbeterpunten bloot. Zelf de meest doorgewinterde sprekers gaan met nieuwe inzichten en vaardigheden naar huis. 

Omdat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in het trainen van professionals uit diverse branches, weten wij wat er in jouw bedrijfstak speelt en kunnen onze trainingen daar specifiek op afstemmen. Ruim  28.000 professionals gingen je voor!

Spreekangst

Alle ogen van de aanwezigen zijn op je gericht. Je beseft dat iedereen ziet dat je nerveus bent, bloost, trilt, misselijk wordt, of dat het zweet je uitbreekt. Wat wilde je zeggen? Je weet het niet meer. Je hart bonkt in je keel. Al lang van tevoren was je bezig om je spreekangst onder controle te krijgen. Een presentatie ga je liever uit de weg en in een vergadering neem je niet snel het woord.

Spreekangst kan je carrière flink in de weg staan. Maar wees gerust! Het is realistisch dat jouw spreekangst snél en definitief wordt opgelost! Al 20 jaar bijna dagelijks realiteit bij Frijters MindTuning™. Pieter Frijters maakte in 1992 zijn professie van het oplossen van spreekangst.

Bekijk hier de video over spreekangst

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen