Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Voor wie

Bouw

Communicatie die staat als een huis

De bouwwereld maakt een flinke transitie door. Van een stugge, logge en traditionele branche met hoge faalkosten naar een gezonde financiële sector met meer oog voor comfortabel en gezond wonen en werken. Waar vooral de wensen van de eindgebruiker van een pand centraal staan en transparantie en doeltreffende ketensamenwerking de trend zijn.

Het biedt nieuwe mogelijkheden en kansen en vraagt om heldere en doeltreffende presentatie en communicatie. Zowel binnen uw eigen bedrijf als in de onderlinge samenwerking tussen bouw- en bouwgerelateerde bedrijven als met de eindgebruiker.

Bent u ontspannen als u uw ideeën en plannen presenteert? Komt u prettig en overtuigend over? Raken uw toehoorders gegrepen door wat u vertelt? Weet u ze te inspireren tot de actie die u voor ogen hebt? En doet u dat zonder te veel kostbare tijd van hen in beslag te nemen?

Na onze training zult u bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ beantwoorden. En bent u in staat om met elke partij succesvol om tafel te gaan.

Dit leert u:

  • Aan het denken voorbij gaan: met minimale voorbereiding komen de juiste woorden als vanzelf in u op.
  • Beïnvloedingstaal: door een juiste afwisseling van hard, zacht, hoog, laag, langzaam en snel spreken, dringt wat u zegt door in het onderbewuste, zodat uw boodschap blijft hangen.
  • Visueel spreken: uw tovert beelden op het innerlijke visuele scherm van uw publiek, zodat uw boodschap als vanzelf  wordt opgenomen in het brein van uw toehoorders.
  • Natuurlijk gebruik maken van uw authenticiteit, mimiek en lichaamstaal: om uw boodschap extra kracht bij te zetten.
  • Kijken: de manier waarop u uw omgeving waarneemt, bepaalt uw uitstraling en de aandacht die toehoorders voor u en uw verhaal hebben.
  • Doeltreffend inzetten van PowerPoint en Prezi: de invloed van gebruik van foto’s en afbeeldingen heeft meer effect op uw toehoorders, zowel positief als negatief, dan u ooit hebt gedacht.

U kunt deelnemen aan trainingen zowel in groepsverband als individueel (VIP-coaching). Ook verzorgen wij InCompanytrainingen op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen