Voor wie

Bouw

Communicatie die staat als een huis

De bouwwereld maakt een flinke transitie door. Van een stugge, logge en traditionele branche met hoge faalkosten naar een gezonde financiële sector met meer oog voor comfortabel en gezond wonen en werken. Waar vooral de wensen van de eindgebruiker van een pand centraal staan en transparantie en doeltreffende ketensamenwerking de trend zijn.

Het biedt nieuwe mogelijkheden en kansen en vraagt om heldere en doeltreffende presentatie en communicatie. Zowel binnen je eigen bedrijf als in de onderlinge samenwerking tussen bouw- en bouwgerelateerde bedrijven als met de eindgebruiker.

Ben je ontspannen als je je ideeën en plannen presenteert? Kom je prettig en overtuigend over? Raken jouw toehoorders gegrepen door wat je vertelt? Weet je ze te inspireren tot de actie die je voor ogen hebt? En doe je dat zonder te veel kostbare tijd van hen in beslag te nemen?

Na onze training zult je bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ beantwoorden. En bent je in staat om met elke partij succesvol om tafel te gaan.

Dit leer je:

  • Aan het denken voorbij gaan: met minimale voorbereiding komen de juiste woorden als vanzelf in je op.
  • Beïnvloedingstaal: door een juiste afwisseling van hard, zacht, hoog, laag, langzaam en snel spreken, dringt wat je zegt door in het onderbewuste, zodat jouw boodschap blijft hangen.
  • Visueel spreken: je tovert beelden op het innerlijke visuele scherm van je publiek, zodat jouw boodschap als vanzelf wordt opgenomen in het brein van de toehoorders.
  • Natuurlijk gebruik maken van je authenticiteit, mimiek en lichaamstaal: om je boodschap extra kracht bij te zetten.
  • Kijken: de manier waarop je je omgeving waarneemt, bepaalt jeuitstraling en de aandacht die toehoorders voor jou en je verhaal hebben.
  • Doeltreffend inzetten van PowerPoint en Prezi: de invloed van gebruik van foto’s en afbeeldingen heeft meer effect op je toehoorders, zowel positief als negatief, dan je ooit hebt gedacht.

Je kunt deelnemen aan trainingen zowel in groepsverband als individueel (VIP-coaching). Ook verzorgen wij InCompanytrainingen op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen