Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Voor wie

Financiële sector

Zo maakt u het verschil

De financiële branche maakt een verandering door. Het imago van de sector heeft door de economische crisis schade opgelopen en veel financiële instellingen zoeken naar nieuwe wegen om hun positie in de markt te behouden en het vertrouwen terug te winnen. Transparantie en klantgerichtheid staan natuurlijk ook bij u hoog op de agenda.

Het op een succesvolle manier presenteren van uw bedrijf en uw financiële producten is belangrijker dan ooit. Intern vraagt dat om goed personeelsmanagement en het inzetten van de juiste tools om klantgerichtheid te vergroten en cultuurverandering te bewerkstelligen. Duidelijke communicatie die beklijft is daarbij hoofdzaak.

Bent u ontspannen als u spreekt? Komt u prettig en overtuigend over? Raken uw toehoorders gegrepen door wat u vertelt? Weet u ze te inspireren tot de actie die u voor ogen hebt? En doet u dat zonder te veel kostbare tijd van hen in beslag te nemen?

Na onze training zult u bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ beantwoorden. En bent u in staat om elke transitie die u voor ogen hebt soepel te laten verlopen.

Dit leert u:

  • Aan het denken voorbij gaan: met minimale voorbereiding komen de juiste woorden als vanzelf in u op.
  • Beïnvloedingstaal: door een juiste afwisseling van hard, zacht, hoog, laag, langzaam en snel spreken, dringt wat u zegt door in het onderbewuste, zodat uw boodschap blijft hangen.
  • Visueel spreken: uw tovert beelden op het innerlijke visuele scherm van uw publiek, zodat uw boodschap als vanzelf  wordt opgenomen in het brein van uw toehoorders.
  • Natuurlijk gebruik maken van uw authenticiteit, mimiek en lichaamstaal: om uw boodschap extra kracht bij te zetten.
  • Kijken: de manier waarop u uw omgeving waarneemt, bepaalt uw uitstraling en de aandacht die toehoorders voor u en uw verhaal hebben.
  • Doeltreffend inzetten van PowerPoint en Prezi: de invloed van gebruik van foto’s en afbeeldingen heeft meer effect op uw toehoorders, zowel positief als negatief, dan u ooit hebt gedacht.

U kunt deelnemen aan trainingen zowel in groepsverband als individueel (VIP-coaching). Ook verzorgen wij InCompanytrainingen op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen