Voor wie

Financiële sector

Zo maakt u het verschil

De financiële branche maakt een verandering door. Het imago van de sector heeft door de economische crisis schade opgelopen en veel financiële instellingen zoeken naar nieuwe wegen om hun positie in de markt te behouden en het vertrouwen terug te winnen. Transparantie en klantgerichtheid staan natuurlijk ook bij jou hoog op de agenda.

Het op een succesvolle manier presenteren van je bedrijf en de financiële producten is belangrijker dan ooit. Intern vraagt dat om goed personeelsmanagement en het inzetten van de juiste tools om klantgerichtheid te vergroten en cultuurverandering te bewerkstelligen. Duidelijke communicatie die beklijft is daarbij hoofdzaak.

Ben je ontspannen als je spreekt? Kom je prettig en overtuigend over? Raken je toehoorders gegrepen door wat je vertelt? Weet je ze te inspireren tot de actie die je voor ogen hebt? En doe je dat zonder teveel kostbare tijd van hen in beslag te nemen?

Na onze training zul je bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ beantwoorden. En ben je in staat om elke transitie die je voor ogen hebt soepel te laten verlopen.

Dit leer je:

  • Aan het denken voorbij gaan: met minimale voorbereiding komen de juiste woorden als vanzelf in je op.
  • Beïnvloedingstaal: door een juiste afwisseling van hard, zacht, hoog, laag, langzaam en snel spreken, dringt wat je zegt door in het onderbewuste, zodat je boodschap blijft hangen.
  • Visueel spreken: je tovert beelden op het innerlijke visuele scherm van je publiek, zodat je boodschap als vanzelf wordt opgenomen in het brein van de toehoorders.
  • Natuurlijk gebruik maken van je authenticiteit, mimiek en lichaamstaal: om je boodschap extra kracht bij te zetten.
  • Kijken: de manier waarop je je omgeving waarneemt, bepaalt jeuitstraling en de aandacht die toehoorders voor jou en je verhaal hebben.
  • Doeltreffend inzetten van PowerPoint en Prezi: de invloed van gebruik van foto’s en afbeeldingen heeft meer effect op je toehoorders, zowel positief als negatief, dan je ooit hebt gedacht.

Je kunt deelnemen aan trainingen zowel in groepsverband als individueel (VIP-coaching). Ook verzorgen wij InCompanytrainingen op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen