Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Voor wie

Juridische sector

Vanzelfsprekend overtuigen en motiveren

Als jurist wordt er van u verwacht dat u sterk bent in mondelinge communicatie. En dat u ingewikkelde juridische regelgeving op een heldere en begrijpelijke wijze vertaalt. U praat met verschillende partijen, onderhandelt, bemiddelt en geeft voorlichtingen. Wie zo direct met en voor mensen werkt moet weten hoe je mensen overtuigt en motiveert.

Bent u ontspannen als u spreekt? Komt u prettig over en weet u de aandacht vast te houden? Begrijpen uw toehoorders wat u ze vertelt? Weet u ze te inspireren tot de actie die u voor ogen hebt? En doet u dat zonder te veel kostbare tijd van hen in beslag te nemen?

Na onze training zult u bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ beantwoorden. Uw gesprekken kosten voortaan minder tijd en energie en hebben maximaal resultaat.

Dit leert u:

  • Aan het denken voorbij gaan: met minimale voorbereiding komen de juiste woorden als vanzelf in u op.
  • Beïnvloedingstaal: door een juiste afwisseling van hard, zacht, hoog, laag, langzaam en snel spreken, dringt wat u zegt door in het onderbewuste van uw toehoorders, zodat uw boodschap blijft hangen.
  • Visueel spreken: uw tovert beelden op het innerlijke visuele scherm van uw publiek, zodat uw boodschap als vanzelf  wordt opgenomen in het brein van uw toehoorders.
  • Natuurlijk gebruik maken van uw authenticiteit, mimiek en lichaamstaal: om uw boodschap extra kracht bij te zetten.
  • Kijken: de manier waarop u uw omgeving waarneemt, bepaalt uw uitstraling en de aandacht die toehoorders voor u en uw verhaal hebben.
  • Doeltreffend inzetten van PowerPoint en Prezi: de invloed van gebruik van foto’s en afbeeldingen heeft meer effect op uw toehoorders, zowel positief als negatief, dan u ooit hebt gedacht.

U kunt deelnemen aan trainingen zowel in groepsverband als individueel (VIP-coaching). Ook verzorgen wij InCompanytrainingen op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen