Voor wie

Juridische sector

Vanzelfsprekend overtuigen en motiveren

Als jurist wordt er van je verwacht dat je sterk bent in mondelinge communicatie. En dat je ingewikkelde juridische regelgeving op een heldere en begrijpelijke wijze vertaalt. Je praat met verschillende partijen, onderhandelt, bemiddelt en geeft voorlichtingen. Wie zo direct met en voor mensen werkt moet weten hoe je mensen overtuigt en motiveert.

Ben je ontspannen als je spreekt? Kom je prettig over en weet je de aandacht vast te houden? Begrijpen je toehoorders wat je ze vertelt? Weet je ze te inspireren tot de actie die je voor ogen hebt? En doe je dat zonder te veel kostbare tijd van hen in beslag te nemen?

Na onze training zul je bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ beantwoorden. Gesprekken kosten voortaan minder tijd en energie en hebben maximaal resultaat.

Dit leer je:

  • Aan het denken voorbij gaan: met minimale voorbereiding komen de juiste woorden als vanzelf in je op.
  • Beïnvloedingstaal: door een juiste afwisseling van hard, zacht, hoog, laag, langzaam en snel spreken, dringt wat je zegt door in het onderbewuste van je toehoorders, zodat je boodschap blijft hangen.
  • Visueel spreken: je tovert beelden op het innerlijke visuele scherm van je publiek, zodat je boodschap als vanzelf  wordt opgenomen in het brein van je toehoorders.
  • Natuurlijk gebruik maken van je authenticiteit, mimiek en lichaamstaal: om je boodschap extra kracht bij te zetten.
  • Kijken: de manier waarop je je omgeving waarneemt, bepaalt jeuitstraling en de aandacht die toehoorders voor jou en je verhaal hebben.
  • Doeltreffend inzetten van PowerPoint en Prezi: de invloed van gebruik van foto’s en afbeeldingen heeft meer effect op je toehoorders, zowel positief als negatief, dan je ooit hebt gedacht.

Je kunt deelnemen aan trainingen zowel in groepsverband als individueel (VIP-coaching). Ook verzorgen wij InCompanytrainingen op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen