Voor wie

Sales

Met minder inspanning meer rendement

Nergens is goed presenteren zo van belang als in de salesbranche. Je krijgt maar één kans om je product of dienst te verkopen en die wil je natuurlijk beslist benutten.

Een topproduct of -dienst alleen is niet voldoende om het hart van je potentiële klanten sneller te laten kloppen. Er zijn immers meer goede producten en diensten op de markt. Het gaat tijdens een salesgesprek vooral om jou en hóe je presenteert.

Ben je ontspannen als je spreekt? Kom je prettig en overtuigend over? Raken je toehoorders gegrepen door wat je vertelt? Weet je ze te inspireren tot de actie die je voor ogen hebt? En doe je dat zonder te veel kostbare tijd van hen in beslag te nemen?

Na onze training zul je bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ beantwoorden. Verkoopgesprekken duren voortaan maximaal twintig minuten. Het rendement is groter dan ooit.

Dit leer je:

Aan het denken voorbij gaan: met minimale voorbereiding komen de juiste woorden als vanzelf in je op. 

* Beïnvloedingstaal: door een juiste afwisseling van hard, zacht, hoog, laag, langzaam en snel spreken, dringt wat je zegt door in het onderbewuste van je toehoorders, zodat je boodschap blijft hangen.

* Visueel spreken: je tovert beelden op het innerlijke visuele scherm van het publiek, zodat je boodschap als vanzelf wordt opgenomen in het brein van je toehoorders.

* Natuurlijk gebruik maken van je authenticiteit, mimiek en lichaamstaal: om je boodschap extra kracht bij te zetten.

* Kijken: de manier waarop je je omgeving waarneemt, bepaalt je uitstraling en de aandacht die toehoorders voor jou en je verhaal hebben.

* Doeltreffend inzetten van PowerPoint en Prezi: de invloed van gebruik van foto’s en afbeeldingen heeft meer effect op je toehoorders, zowel positief als negatief, dan je ooit hebt gedacht.

Je kunt deelnemen aan trainingen zowel in groepsverband als individueel (VIP-coaching). Ook verzorgen wij InCompanytrainingen op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen