Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Over Pieter Frijters

Over Pieter Frijters

Pieter Frijters begon zijn carrière als communicatietrainer. Later werd hij ondernemer en was directeur van verschillende bedrijven. Hij kende rijkdom en armoede, geluk en pech en maakte alle facetten van het leven mee.

MindTuning™

In 1992 ontwikkelde Pieter Frijters een methode om stressgerelateerde klachten adequaat op te lossen. En om mondeling helder te communiceren en gesprekken beter te onthouden. Hij noemde zijn methodiek MindTuning™. 

Bekendheid

Pieter Frijters werd bekend in Nederland met zijn spreektrainingen en MindTuning™-sessies. Hij is bevlogen, radicaal en hanteert een no-nonsense aanpak. Hij gaf NEE-seminars, seminars in autoriteit en trainingen op het gebied van uitstraling, beïnvloeding en charisma. 

Autoriteit in ontspannen presenteren

Al snel constateerde Pieter Frijters dat de meeste managers hem consulteerden om van hun spreekangst af te komen. Aanleiding om te starten met trainingen in 'Spreken in het openbaar'.

Het gaat al lang niet meer om het oplossen van spreekstress alleen. Alle trainingen zijn er inmiddels op gericht om gemakkelijk en met veel impact te leren presenteren. Spreekangst wordt subtiel, adequaat en ongemerkt opgelost.

Frijters training 'Goed presenteren’ is voor gevorderde en vergevorderde sprekers. Zelfs de allerbeste sprekers halen hier hun hart op en verbeteren zich. Want spreken en overtuigen kan altijd nog beter. 

Gesprekspartner

Pieter Frijters is gesprekspartner van talrijke bestuurders bij het aanscherpen van hun visie en het nemen van belangrijke beslissingen, zowel zakelijk als privé.

Zijn boeken

Pieter Frijters schreef de bestsellers:

'Van Fobie naar vrijheid'.
(23ste druk)

'Meester over je gedachten'.
(12e druk)

'5 jaar ouder - 10 jaar jonger'
(okt. 2016) 

Alle boeken zijn ook digitaal verkrijgbaar.

Wil u meer weten over Pieter Frijters? Op de site MindTuning.nl vindt u meer informatie en 490+ referenties. Op zijn Linkedin pagina staan meer dan 80 aanbevelingen en 500+ onderschrijvingen.

Contact met Pieter Frijters:
info@mindtuning.nl

Kijk voor aanbevelingen op:
LinkedIn van Pieter


Presenteren zonder voorbereiding