Presenteren zonder je tekst kwijt te raken

Zou het niet geweldig zijn om op ontspannen wijze een presentatie te geven? Zonder de angst voor een black out?

Het is de nachtmerrie van veel sprekers. Midden in een verhaal de tekst kwijt zijn. Of nog erger, opeens helemaal niet meer weten waar het ook alweer over ging.

Benauwde momenten

Het levert benauwde momenten op. De hartslag gaat omhoog, het zweet breekt u uit en misschien gaat u zelfs trillen. U ziet waarschijnlijk alleen nog maar ogen die naar u staren.

Nachtmerrie voorkomen

Om deze nachtmerrie te voorkomen heeft u misschien een lap tekst paraat waar u naar terug kunt grijpen, of een PowerPointpresentatie waar zoveel op staat dat u nooit de draad kwijt kunt raken.

Saai

Het probleem is dat uw toehoorders dankzij uw ijver om veiligheid in te bouwen vaak wel de draad kwijtraken. Er is namelijk niets zo saai als een spreker die steeds op een blaadje tuurt, of meer aandacht vraagt voor sheets dan voor zichzelf.

Activeren en prikkelen

Om de aandacht van iedereen vast te houden, is het zaak dat u het brein van uw toehoorders maximaal prikkelt. Door de zintuigen van het publiek aan het werk te zetten en te houden en met name het visuele systeem te activeren. Dit lukt niet als u gebiologeerd bent door tekst op een blaadje of uw PowerPointsheets.

Wat wel werkt

Wat alleen werkt is contact maken en houden met uw toehoorders door naar hen te kijken. En het aanspreken van hun verbeeldingsvermogen met levendige verhalen, gebruik van lichaamstaal en verschillen in toon, ritme en volume.

Spreken in het openbaar

Tijdens de training ‘Spreken in het openbaar’ leert u een methodiek waarmee u nooit meer om woorden verlegen zult zitten. En u de draad van uw verhaal onmogelijk kwijt kunt raken. Angst voor black-outs en andere onzekerheden verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Daarnaast krijgt u de beschikking over technieken en vaardigheden die uw presentatievaardigheden naar een veel hoger plan tillen.  

Uw investering: € 1.260,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).

EXTRA: u krijgt het bestseller boek 'Meester over je gedachten' plus het miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'. Inschrijven

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting.

Special: MAX4 training Spreken in het openbaar Alkmaar en Heerenveen

Leren spreken in het openbaar in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers, dat kan ook! De trainingen vinden plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar een het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. In twee halve dagen leert uw presentatiedocent u de fijne kneepjes van het vak. Een intensieve training, met veel persoonlijke aandacht!

Investering met rente
Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat zij u een veelvoud aan rente opleveren.

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345

Deze training kan ook in het Engels worden gegeven.

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met presenteren of flinke spreekangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige presentaties op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult! 

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen