Route naar locatie Eindhoven
‚Äč

Route naar locatie Eindhoven

Vanaf Amsterdam/’s-Hertogenbosch (A2)

Op de A2 bij knooppunt Vught links aanhouden naar de A2. Na ongeveer 23 kilometer rechts aanhouden richting de randweg Eindhoven (A58/A2). Bij knooppunt Ekkerswijer rechts aanhouden richting Randweg Maastricht/Venlo. Daarna op het knooppunt Batadorp links aanhouden en de randweg (N2) volgen naar Waalre/Veldhoven. Vervolgens neemt u de afslag Centrum/Strijp (afslag 30). Bij de rotonde neemt u de eerste afslag. Ga vervolgens bij de stoplichten links. U bevindt zich nu in de Strijpsestraat, die over gaat in de Frederiklaan.

Vanaf Rotterdam/Tilburg (A58)

Bij knooppunt De Baars rechts aanhouden om op de A58 te blijven. Op het knooppunt Batadorp links aanhouden en de randweg (N2) volgen naar Waalre/Veldhoven. Vervolgens neemt u de afslag Centrum/Strijp (afslag 30). Bij de rotonde neemt u de eerste afslag. Ga vervolgens bij de stoplichten links. U bevindt zich nu in de Strijpsestraat, die over gaat in de Frederiklaan.

Vanaf Venlo/Maastricht (A67/A2)

Vanuit Venlo houdt u op de A67 na ongeveer 48 kilometer rechts aan richting Randweg N2. Op het knooppunt Leenerheide neemt u na ruim 600 meter de eerste afslag op de rotonde richting Centrum Tongelre. Vanuit Maastricht houdt u rechts aan op het knooppunt Kruisdonk (A2). Na ongeveer 78 kilometer rechts aanhouden richting Randweg N2. Vanuit beide richtingen rijdt u nu naar de Leenderweg. Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde (Leenderweg). Op het tweede kruispunt gaat u linksaf. U bevindt zich nu in de Dr. Schaepmanlaan. Deze weg blijft u volgen tot het derde kruispunt. Hier gaat u linksaf (Willemstraat) en vervolgens de eerste straat rechts (Sint Antoniusstraat). Deze gaat over in de Frederiklaan.

Vanaf Turnhout/Antwerpen (A67)

Op de A67 volgt u bij knooppunt De Hogt de Randweg Eindhoven (N2). Neem de afslag naar Veldhoven (afslag 31) en ga vervolgens bij de stoplichten linksaf de Noord-Brabantlaan op. U rijdt deze weg af tot u op een kruispunt komt met aan de rechterkant het Evoluon (UFO-vorm). Hier gaat u bij de stoplichten rechtsaf en vervolgens bij de rotonde rechterdoor. Bij de eerstvolgende stoplichten gaat u linksaf de Strijpsestraat in. Deze gaat over in de Frederiklaan.

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen