Speechen

Van een goede speech geniet je ook zelf!

Er zijn veel momenten die om een speech vragen: een collega die afscheid neemt, een jubileum, een nieuwjaarsbijeenkomst, bruiloft of ander feestelijk samenzijn. Maar ook bijvoorbeeld een crematie of begrafenis.

Recht doen aan het moment

Elke gelegenheid vraagt om een speech die recht doet aan het moment. Een speech kan ontroeren, verbinden, humoristisch zijn, inspireren, overtuigen, of een hart onder de riem steken. Tenminste, als de spreker de kunst van speechen verstaat.

Wakker blijven

Natuurlijk wilt u niet dat uw toehoorders in slaap vallen. Dat voorkomt u in de eerste plaats door uw speech niet voor te lezen. Doet u dit wel, dan laat u de kans liggen om echt verbinding met uw publiek te maken, een eerste vereiste om goed voor de dag te komen.

Genieten voor publiek en spreker

Maar er zijn meer manieren waarop u uw publiek prikkelt om te blijven luisteren. Tijdens de sneltraining ‘Spreken in het openbaar’ van Spreek.nl, leert u hoe u er voor zorgt dat luisteraars volop van uw speech genieten. En niet alleen zij, ook u als spreker zult voortaan met plezier het woord voeren.

Blokkades verdwijnen

Na afloop van de training heeft u geen last meer van blokkades en vrees om te speechen en weet u precies de juiste snaar te raken. U zet stem, mimiek, lichaamstaal en vertelwijze op een professionele manier in. Ook leert u met minder voorbereiding een pakkende speech te houden. U durft contact te maken en uzelf te laten zien.

Voor wie?

De training is geschikt voor iedereen die geacht wordt wel eens een speech voor kleine of grotere gezelschappen te houden, zowel zakelijk of privé. Er is veel ruimte om te oefenen en feedback te ontvangen.

U kunt de training volgen in klein groepsverband van 6 tot 12 personen op verschillende locaties in Nederland.
Uw investering: € 1.260,- ex. BTW Inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch. Inschrijven ook Incompany

Extra pluspunten: 

*GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (4x per jaar) 
*GRATIS bestseller van Pieter Frijters 'Meester over je gedachten' 
*GRATIS miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'  
*10 procent korting bij inschrijving van 2 of meer deelnemers 

Overige trainingen 

Dit zeggen onze cursisten:
 

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet

'Presenteren wordt niet alleen doeltreffender, maar ook veel leuker!'
Eric van Jarwaarde - CEO Vendit

'Het is een groot cadeau om een training bij Pieter bij te wonen en om er zoveel te leren. Een inspiratiebron waar je echt wat mee doet!'
Monique Aalbers – Communicatie Adviseur Endemol Nederland   Inschrijven ook Incompany 

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen