Trainingsaanbod

Persoonlijk Master Consult

Persoonlijk Master Consult | 1 tot 2 sessies

Exclusieve formule


Resultaat

In ongedwongen sfeer leer je spelenderwijs bovengemiddeld goed presenteren. Mocht je last hebben van spreekstress? Dat wordt opgelost. Een persoonlijk Master consult bij Pieter Frijters is een bijzondere ontmoeting die je een levenlang interest oplevert. 

Eye-openers

Je krijgt verbijsterende inzichten die je tot op het bot inspireren. Alles wat je leert ga je direct ervaren. Het zal je verrassen hoe je door een slimmer gebruik van je brein 90 procent bespaart op voorbereidingstijd en beter presenteert dan ooit. 

Autoriteit

Je merkt direct dat je met een autoriteit te maken hebt die je de ware kunst van het presenteren gaat bijbrengen. Eindelijk iets dat ontnuchtert, anders dan anders is en echt werkt. Je leert hoe je aan de knoppen draait van het brein van je toehoorders. Je weet voortaan hoe je emotioneert, enthousiasmeert, motiveert, inspireert, verbinding maakt en overtuigt. Spreken in het openbaar was niet eerder zo gemakkelijk. 

Maximaal 2 sessies

Om bovengemiddeld goed te presenteren heb je maximaal 2 sessies nodig. Je docent is Pieter Frijters. Hij trainde persoonlijk duizenden professionals, waaronder veel ondernemers, investeerders, BN’ers, bankiers, CEO’s, CFO’s en politici. 

Je investering

Per sessie van 2.5 uur: € 1990,- excl. btw 
1 sessie van 3 uur met 1 collega of vennoot:  € 2960,- excl. btw

Bel voor een afspraak: 0182-612345

Contact met Pieter Frijters: info@mindtuning.nl

Kijk voor aanbevelingen op: LinkedIn van Pieter

 

 

Reacties van deelnemers

 

Verbetering op veel vlakken


Een persoonlijk coaching bij Pieter Frijters heeft me veel opgeleverd. Ik kan mij dankzij de MindTuning Methode tijdens het geven van presentaties weer focussen op de vakinhoud en in contact met mijn publiek zijn en blijven. Deze methodiek draagt ook bij aan verbetering in mijn privéleven. Het heeft me dus op meerdere vlakken verder gebracht. Ik kan er blijvend een beroep op doen.

Jopi Versleijen - MSc Cultuurmatch


Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen