Pleiten om te winnen

Een rechtszaak wil je winnen. Het is je eer te na om te verliezen. Je cliënt verwacht hetzelfde. Een goed onderbouwde pleitnota is echter geen garantie. Maar wat is dan wel nodig als je effectief wilt pleiten om te winnen?

Verdubbel je impact

Wat je leert tijdens een persoonlijk consult met Pieter Frjters is hoe je subtiel charismatisch bent en toch authentiek. Hoe je stem, je ogen, je houding en non-verbale gedrag synchroon loopt met wat je zegt. En hoe je een beschrijvend pleidooi houdt. Want zo verdubbelt je impact.

Maak het verschil

Ook een pleitnota verdient aandacht. Als advocaat is het moeilijk om niet op ieder punt in te gaan. Je ontwikkelt een vaardigheid waardoor je pleitnota beter gelezen wordt. En je ondervindt hoe 'simpel en minder'  meer effect heeft.

Massa's tijd besparen

Met twee tot drie master consulten ga je massa's tijd besparen aan je voorbereiding. Je mondelinge communicatie verbetert op ieder niveau en alles wat je uitstraalt is vertrouwen.

Je docent

Als geen ander weet Pieter Frijters hoe het brein werkt, schreef daar boeken over en traint leiders in ‘executive presence’.  Hij trainde persoonlijk 20.000 professionals in meer presentatiekracht. Hij adviseert 1 tot 3 sessies.

Je investering: € 1990,- ex. BTW per sessie van 2,5 uur.

BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 0182-612345

Contact met Pieter Frijters: info@mindtuning.nl

Kijk voor aanbevelingen op: LinkedIn van Pieter

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen