Presenteren: Pieter Frijters

Pieter Frijters introduceerde ruim een kwart eeuw geleden een revolutionaire trainingsmethode om snel en goed te leren spreken in het openbaar. Dankzij zijn uitvinding is iedereen in staat om zonder spreekangst voor het voetlicht te treden en toehoorders maximaal te emotioneren, boeien en overtuigen.

Masterclass

Sindsdien heeft hij zijn methode steeds verder geperfectioneerd. Zijn trainingsinstituut Spreek.nl biedt trainingen aan voor beginners, gevorderden en mensen met spreekangst. Dit jaar lanceerde hij de ‘Masterclass presenteren als een topspreker’. Hierin komt het beste uit 23 jaar training van 16.000 professionals samen.

Een beleving

Een presentatietraining van Pieter Frijters -zowel in groepsverband als individueel- is een beleving die nergens mee te vergelijken valt. Eén van de meest gewaardeerde onderdelen ervan is: met tachtig procent minder voorbereiding beter presenteren. Ook de door hem ontwikkelde Mind-Toon-Ritme-Taal, de enige taal die maximaal doordringt tot ieders brein, wordt door ex-cursisten met een hoog rapportcijfer beloond.

Baanbrekende methode

Pieter Frijters is samensteller van de stottercode, een baanbrekende methode om stotteraars natuurlijk te leren spreken in plaats van mechanisch, zoals meestal gebeurt. De uitspraak: ’Al het goede komt van boven’ heeft dankzij Frijters een geheel nieuwe betekenis gekregen. Hij ontdekte een gemakkelijk inzetbare techniek om publiek een verhaal werkelijk te laten meebeleven.

Wetenschappelijk onderbouwd

Pieter Frijters ontrafelde het belang van het algehele visuele systeem (gezichtsvermogen en verbeeldingsvermogen) tijdens spreken en presenteren. Inmiddels staven wetenschappelijke feiten precies dát wat zijn trainingen zoveel beter en onderscheidend maakt. Spreek.nl kwam mede dankzij deze uitvinding als eerste in Nederland met een definitieve en snelwerkende oplossing voor spreekangst.

Dankzij Spreek.nl spreken duizenden mensen in Nederland voor grote of kleine groepen, die eerder met geen mogelijkheid hun mond voor het publiek open durfden te doen. En stijgen sprekers met ervaring ver boven zichzelf uit.

Uw investering voor de nieuwste training van Pieter Frijters: ‘Masterclass Presenteren aan de Top’ bedraagt € 1.440,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches.
Klik op het icoontje bovenin de pagina voor het volledige programma.  Inschrijven

GRATIS refreshdagen
Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh ochtend of -middag. Zeker handig wanneer u een tijdlang geen presentaties hebt gegeven. Of wanneer u behoefte heeft om nog meer te verbeteren. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.

Aantal deelnemers: Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Duur van de masterclass: 2 dagen

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Investering met rente

Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat deze training u een veelvoud aan rente oplevert.

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345. Inschrijven ook Incompany Overige trainingen 

Persoonlijk gecoacht worden door Pieter Frijters
Presenteren voor beginners
Spreken in het openbaar
Online trainingen 

REACTIES VAN DEELNEMERS


Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen