Trainingsaanbod

Alle Presentatietrainingen

Spreekangst MasterClass >>

OP LOCATIE
De 2-daagse Spreekangst Masterclass omvat alle facetten van ‘Spreken in het openbaar’. Met nadruk op het oplossen van SPREEKANGST van elke individuele deelnemer.

 

Spreken in het Openbaar >>

OP LOCATIE
Tijdens de sneltraining 'Spreken in het openbaar' gaan drempels verdwijnen. Je ZELFVERTROUWEN groeit en ook zonder aanleg leer je om in 2 dagen overtuigend te presenteren.

Presenteren voor Beginners >>

OP LOCATIE
Heb je niet of nauwelijks ervaring met het geven van presentaties? En wil je tijdens de training ook echt de nodige vlieguren maken? Dan is deze 1-daagse training ideaal voor jou.Spreektraining voor jongeren >>

OP LOCATIE
Houd jij het liefst je mond tijdens een les? Stuur je liever iemand een appje dan dat je persoonlijk contact maakt? Slaap je slecht wanneer je weet dat je morgen moet spreken voor een groep? Dan is deze training van een halve dag geknipt voor jou.

Persoonlijk Master Consult >>

OP LOCATIE
Gezien je positie is het van belang dat jouw presentaties boven het maaiveld uitsteken. In een zo kort mogelijk tijdsbestek bovengemiddeld goed leren presenteren, dát is wat je te wachten staat. Eén sessie duurt 2.5 uur.

Zelfverzekerd presenteren voor de camera >>

OP LOCATIE
Leer in onze eigen tv-studio de fijne kneepjes van het presenteren. Of het nu gaat om het leren van interviewtechnieken, geïnterviewd worden, vloggen, productpresentatie, webinars geven of tv-presentatie; het draait om jou. Wat jij wilt leren komt aan bod o.l.v. van een professionele tv-presentatrice.

Spreken voor Gevorderden >>

OP LOCATIE
Voor sprekers
die weten dat het altijd nóg beter kan, is dit de juiste masterclass. Deze 2-daagse training is ingericht om je het BETERE STORYTELLING te leren. Sneller, anders, praktisch, no nonsense en direct toepasbaar.

Presenteren als een performer >>

OP LOCATIE
Rock the room
, bezit de vloer en regisseer je publiek. Performance principles hebben geen geheimen meer voor je. Je presentaties na deze training zullen nooit meer hetzelfde zijn en qua impact je eerdere presentaties ruim overschrijden. 

Stottertherapie >>

OP LOCATIE
De Stottertherapie van Spreek.nl is bekend van TV. Wij sporen de ruis op in jouw mind die het stotteren triggert en nemen deze weg. Met speciale technieken leer je vloeiend natuurlijk spreken.  Duur is 3x 1/2 dag.

Presenteren zonder hyperventilatie >>

LIVE ONLINE TRAINING
In 1 live online groepssessies van 2 uur leer je zonder hoge adem of hyperventilatie te spreken. En ook hoe je daar echt goed in wordt.

Vanuit huis presenteren voor de camera of webcam >>

LIVE ONLINE TRAINING
Je kunt er vandaag de dag niet meer omheen. In een live online groepssessies van 2 uur leer je hoe je zonder vrees en met impact voor de camera je boodschap overbrengt. 

Ontspannen presenteren workshop >> 

ONLINE WORKSHOP ON DEMAND 
Leer de basisprincipes van ontspannen presenteren in 1 sessie van 1,5 uur. Je volgt de workshop wanneer het jou uitkomt

E-trainingen

Thuis, in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt, werken aan je presentatieskills.

 

InCompanytrainingen >>

OP LOCATIE
Met InCompanytrainingen op maat helpen onze docenten de presentatiekracht van je organisatie naar het niveau van 2020+ te brengen.

Refresh trainingen >>

OP LOCATIE
Regelmatig geven wij gratis opfristrainingen om nieuwe inspiratie op te doen. Voor iedereen die afgelopen jaar een spreektraining bij ons volgde.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen