Trainingsaanbod

Alle Presentatietrainingen

Wil je weten welke training voor jou het meest geschikt is? Raadpleeg onderstaande trainingswijzer!


Basistrainingen

Spreken in het openbaar is de meest gekozen training. Drempels verdwijnen, je zelfvertrouwen groeit en ook zonder aanleg leer je in 2 dagen om overtuigend te presenteren. Deze training is geschikt wanneer je NOG geen topspreker bent. Heb je last van de lichte vorm van spreekangst: spreekstress? Dan is er geen betere training denkbaar. Meer dan 14.000 professionals gingen je voor.

De Spreekangst MasterClass omvat alle ingrediënten van ‘Spreken in het openbaar’. Met dit verschil dat er méér nadruk wordt gelegd op het reduceren van spreekangst. De door je docent ontwikkelde  MindTuning™ methodiek tegen spreekangst is bewezen effectief en uniek in de wereld.

Presenteren voor beginners is een prettige training wanneer je nog onzeker bent of presenteren ook voor jou is weggelegd. De setting is uiterst comfortabel. De training heeft een aangename opbouw. Je ervaart spelenderwijs dat presenteren weldegelijk ook voor jou is weggelegd. Ben je enthousiast geworden en wil je meer? Afhankelijk van je progressie zal de trainer je adviseren welke vervolgtraining het beste bij je past.

De assertiviteitstraining is ideaal wanneer je wilt leren hoe je grenzen stelt. Hoe je duidelijk NEE zegt op een manier waarop anderen dat als prettig en helder ervaren. En op welke wijze je jouw mening en gevoel uitspreekt zonder je schuldig of onzeker te voelen. Na deze training ben je daadkrachtiger, positiever en straal je zelfvertrouwen uit.

De Stottertherapie van Spreek.nl is anders dan alle andere methoden. Wat onze methodiek onder meer onderscheidt is dat wij de ruis opsporen in jouw mind die het stotteren triggert en deze wegnemen. Met speciale technieken leer je vloeiend natuurlijk spreken. 

Persoonlijk Master Consult

Het Persoonlijke Master Consult is een kans om je presentatievaardigheden in een anonieme setting zo snel mogelijk naar een hoger niveau te tillen. Voor sprekers van elk niveau die privacy, honderd procent persoonlijke aandacht en tijdbesparing belangrijk vinden.

Gevorderden

Spreken in het openbaar voor gevorderden is onmisbaar voor sprekers met flink wat ervaring die weten dat het altijd nóg beter kan. Voor wie zich met alle zwaargewichten uit het sprekersvak wil kunnen meten. En niet bang is om ‘genadeloos’ langs de spreekmeetlat te worden gelegd.

Presenteer als een leider is de meest uitgebreide presentatietraining die er is. En omvat álle kennis en kunde die Pieter Frijters de afgelopen 25 jaar als keynote speaker en presentatietrainer heeft opgedaan. Voor mensen met leiderschapambitie die in 3 dagen willen transformeren tot invloedrijk en toonaangevend spreker.

E-trainingen

E-training is je keuze als je liever in je eigen omgeving en tempo aan je presentatievaardigheden werkt. Je kunt online de volgende trainingen volgen:
Spreken in het openbaar
Spreekangst oplossen
Presenteren als een leider - Executive Presence
Beter preken voor predikanten
De trainingen bevatten duidelijke instructievideo’s en oefeningen.    

InCompany trainingen

InCompanytrainingen voor groepen binnen je instelling of bedrijf worden op maat gemaakt. Naar gelang je wensen en inspelend op het niveau van de deelnemers. Op één van onze locaties, jouw eigen locatie, of elders. In het Nederlands of Engels. Aan jou de keuze.

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen