Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

Alle Presentatietrainingen

Wil je weten welke training voor jou het meest geschikt is? Raadpleeg onderstaande trainingswijzer!


Basistrainingen

Spreken in het openbaar is de meest gekozen training. Drempels verdwijnen, je zelfvertrouwen groeit en ook zonder aanleg leer je in 2 dagen om overtuigend te presenteren. Deze training is geschikt wanneer je NOG geen topspreker bent. Heb je last van de lichte vorm van spreekangst: spreekstress? Dan is er geen betere training denkbaar. Meer dan 14.000 professionals gingen je voor.

De Spreekangst MasterClass omvat alle ingrediënten van ‘Spreken in het openbaar’. Met dit verschil dat er méér nadruk wordt gelegd op het reduceren van spreekangst. De door je docent ontwikkelde  MindTuning™ methodiek tegen spreekangst is bewezen effectief en uniek in de wereld.

Presenteren voor beginners is een prettige training wanneer je nog onzeker bent of presenteren ook voor jou is weggelegd. De setting is uiterst comfortabel. De training heeft een aangename opbouw. Je ervaart spelenderwijs dat presenteren weldegelijk ook voor jou is weggelegd. Ben je enthousiast geworden en wil je meer? Afhankelijk van je progressie zal de trainer je adviseren welke vervolgtraining het beste bij je past.

Persoonlijk Master Consulten

Het Persoonlijke Master Consult is een kans om je presentatievaardigheden in een anonieme setting zo snel mogelijk naar een hoger niveau te tillen. Voor sprekers van elk niveau die privacy, honderd procent persoonlijke aandacht en tijdbesparing belangrijk vinden.

Presenteren als een Leider is geknipt voor jou als je je positie als leider ook waar wilt maken in je mondelinge communicatie. Want hoe duidelijker jij je boodschap uitdraagt, des te vanzelfsprekender voelt je positie en des te meer blijkt iedereen bereid om je te volgen.

Pleiten om te winnen, daar draait het om in de rechtbank. Pas wanneer je jouw zaak helder, duidelijk en volgens de wetten van neuro-storytelling bepleit is die kans het grootst. Je leert hoe het brein van een magistraat werkt, hoe deze informatie verwerkt en krijgt alle tools om dit op natuurlijke wijze in te zetten.

Gevorderden
Presenteren voor Gevorderden is onmisbaar voor sprekers met flink wat ervaring die weten dat het altijd nóg beter kan. Voor wie zich met alle zwaargewichten uit het sprekersvak wil kunnen meten. En niet bang is om ‘genadeloos’ langs de spreekmeetlat te worden gelegd.

De MasterClass Beter dan Goed Presenteren leert je spreken als een leider. Je bent in staat om op ieder moment je personal brand, je product, dienst of bedrijf overtuigend in waarde te laten stijgen.

De MasterClass Presenteren in de Boardroom is dé training voor gevorderde sprekers die meer dan goed beslagen ten ijs willen komen. Na de Masterclass weet je hoe je het risico op lastige vragen reduceert en, wanneer nodig, hoe je deze pareert. Ook beheers je de kundigheid om ieders aandacht vast te houden en daarmee jezelf en je boodschap definitief op de kaart te zetten.

E-trainingen

E-training is je keuze als je liever in je eigen omgeving en tempo aan je presentatievaardigheden werkt. Je kunt online de trainingen Spreken in het openbaar  en Spreekangst oplossen volgen. Ook is er een online training voor predikanten om je preekvaardigheid te vergroten. De modules bevatten veel duidelijke instructievideo’s en oefeningen.    

InCompany trainingen

InCompanytrainingen voor groepen binnen je instelling of bedrijf worden op maat gemaakt. Naar gelang je wensen en inspelend op het niveau van de deelnemers. Op één van onze locaties, jouw eigen locatie, of elders. In het Nederlands of Engels. Aan jou de keuze.

Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen