Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

Alle Presentatietrainingen

Wilt u weten welke training het meeste geschikt is voor u? Raadpleeg onderstaande trainingswijzer!


Basistrainingen

Spreken in het openbaar is de meest gekozen training. Drempels verdwijnen, uw zelfvertrouwen groeit en ook zonder aanleg leert u in 2 dagen om overtuigend te presenteren. Deze training is geschikt wanneer u NOG geen topspreker bent. Heeft u last van de lichte vorm van spreekangst: spreekstress? Dan is er geen betere training denkbaar. Meer dan 14.000 professionals gingen u voor.

Presenteren voor beginners is een prettige training wanneer u nog onzeker bent of presenteren ook voor u is weggelegd. De setting is uiterst comfortabel. De training heeft een aangename opbouw. U ervaart spelenderwijs dat presenteren weldegelijk ook voor u is weggelegd. Bent u enthousiast geworden en wilt u meer? Afhankelijk van uw progressie zal de trainer u adviseren welke vervolgtraining het beste bij u past.

Het Persoonlijke Master Consult is een kans om uw presentatievaardigheden in een anonieme setting zo snel mogelijk naar een hoger niveau te tillen. Voor sprekers van elk niveau die privacy, honderd procent persoonlijke aandacht en tijdbesparing belangrijk vinden.

De Spreekangst MasterClass omvat alle ingrediënten van ‘Spreken in het openbaar’. Met dit verschil dat er méér nadruk wordt gelegd op het reduceren van spreekangst. De door uw docent ontwikkelde  MindTuning™ methodiek tegen spreekangst is bewezen effectief en uniek in de wereld.

Gevorderden

Presenteren voor gevorderden is onmisbaar voor sprekers met flink wat ervaring die weten dat het altijd nóg beter kan. Voor wie zich met alle zwaargewichten uit het sprekers vak wil kunnen meten. En niet bang is om ‘genadeloos’ langs de spreekmeetlat te worden gelegd.

F*cking goed presenteren is geknipt voor u als u de puntjes op de i wilt zetten. Met veel aandacht hoe u de neuro-fabriek in het brein van uw toehoorders triggert. U leert welke neurotransmitters invloed hebben op enthousiasme, spanning, motivatie, geluk, euforie, attentie en leervermogen. En welke rol storytelling, ritme, toonhoogte, taalgebruik en visuele verbinding spelen.

E-trainingen

E-training is uw keuze als u liever in uw eigen omgeving en tempo aan uw presentatievaardigheden werkt. U kunt online de trainingen ‘Spreken in het openbaar’  en Spreekangst oplossen volgen. Ook is er een online training voor predikanten om hun preekvaardigheid te vergroten. De modules bevatten veel duidelijke instructievideo’s en oefeningen.    

InCompany trainingen

InCompanytrainingen voor groepen binnen uw instelling of bedrijf worden op maat gemaakt. Naar gelang uw wensen en inspelend op het niveau van de deelnemers. Op één van onze locaties, uw locatie, of elders. In het Nederlands of Engels. Aan u de keuze.

Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen