Trainingsaanbod

Alle Presentatietrainingen

 

Workshop ontspannen presenteren >>

Maak een START om te leren spreken zoals de beste sprekers ter wereld dat kunnen, met deze workshop van een 1/2 dag. Je leert een aantal basisprincipes van ‘Spreken in het Openbaar’ en de 'Spreekangst Masterclass'.

 

Spreken in het Openbaar >>

Tijdens de sneltraining 'Spreken in het openbaar' gaan drempels verdwijnen. Je ZELFVERTROUWEN groeit en ook zonder aanleg leer je om in 2 dagen overtuigend te presenteren.

Spreekangst MasterClass >>

De 2-daagse Spreekangst Masterclass omvat alle facetten van ‘Spreken in het openbaar’. Met nadruk op het oplossen van SPREEKANGST van elke individuele deelnemer.


Presenteren voor Beginners >>

Heb je niet of nauwelijks ervaring met het geven van presentaties? En wil je tijdens de training ook echt de nodige vlieguren maken? Dan is deze 1-daagse training ideaal voor jou.

Persoonlijk Master Consult >>

Gezien je positie is het van belang dat jouw presentaties boven het maaiveld uitsteken. In een zo kort mogelijk tijdsbestek bovengemiddeld goed leren presenteren, dát is wat je te wachten staat. Eén sessie duurt 2.5 uur.

Voor young professionals >>

Rock the room & own the stage. Presenteer als een performer is een training van 1 dag. Hoe kom je in je lijf, ga je uit je dak en spreek je vanuit je hart? Dat is wat deze training  voor jonge professionals en studenten je leert.

Zelfverzekerd presenteren voor de camera >>

Leer in onze eigen tv-studio de fijne kneepjes van het presenteren. Of het nu gaat om het leren van interviewtechnieken, geïnterviewd worden, vloggen, productpresentatie, webinars geven of tv-presentatie; het draait om jou. Wat jij wilt leren komt aan bod o.l.v. van een professionele tv-presentatrice.

Spreken voor Gevorderden >>

Voor sprekers die weten dat het altijd nóg beter kan, is dit de juiste masterclass. Deze 2-daagse training is ingericht om je het BETERE STORYTELLING te leren. Sneller, anders, praktisch, no nonsense en direct toepasbaar.

Presenteer als een Leider >> 

Medewerkers, collega’s, stakeholders, het bestuur en raad van commissarissen gaan je informeel zien als een leider, zelfs als je dat op papier nog niet bent. Voor mensen met leiderschapambitie die in 3 dagen willen TRANSFORMEREN tot een toonaangevend spreker.

Online trainingen

Thuis, in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt, werken aan je presentatieskills.

 


Leer zakelijk pitchen >>

Een praktische 1-daagse training voor wie met korte presentaties meer BUSINESS wil genereren. 

 

Stottertherapie >>

De Stottertherapie van Spreek.nl is bekend van TV. Wij sporen de ruis op in jouw mind die het stotteren triggert en nemen deze weg. Met speciale technieken leer je vloeiend natuurlijk spreken.  Duur is 3x 1/2 dag.

InCompanytrainingen >>

Met InCompanytrainingen op maat helpen onze docenten de presentatiekracht van je organisatie naar het niveau van 2020+ te brengen.

Refresh trainingen >>

Regelmatig geven wij gratis opfristrainingen om nieuwe inspiratie op te doen. Voor iedereen die afgelopen jaar een spreektraining bij ons volgde.

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen