Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

Pleiten om te winnen

Pleiten om te winnen | 1-3 sessies 

Je kent je vakgebied en in de rechtszaal wil je winnen. Het is je eer te na om een belangrijke zaak te verliezen. Je cliënt verwacht van jou hetzelfde. Je weet dat een goed onderbouwde pleitnota geen garantie is om te winnen. Pas wanneer je jouw zaak helder, duidelijk en volgens de wetten van neuro-telling bepleit is die kans het grootst.

Communicatie

Rechters zijn gewoon mensen en verliezen snel hun interesse. Meer nog dan anders is het belangrijk om de nieuwste kennis op het gebied van neuro beïnvloeding toe te passen. Want hoe communiceer je datgene wat er echt toe doet op een manier dat het bij een rechter beklijft. 

Dubbele impact

Dat wat je zegt heeft een dubbele impact wanneer je subtiel charismatisch bent. Door een andere manier van kijken dan je gewend bent, behoud jij de regie. Door met je stem muziek te maken, houd je de aandacht vast en blijven die punten die er echt toe doen hangen.

Beïnvloeding

Maar ook een pleitnota verdient aandacht. Als advocaat is het moeilijk om niet op ieder punt in te gaan en het simpel te houden. Je leert hoe het brein van een magistraat werkt en hoe deze informatie verwerkt. En hoe je direct communiceert met dat deel van het  brein dat uiteindelijk 80 tot 90 procent het vonnis bepaald. 

Charisma en authenticiteit

Twee tot drie master consulten besparen je daarna massa’s aan voorbereidingstijd. Je straalt een natuurlijk charisma uit en bent puurder dan puur een betere versie van je authentieke zelf. Je mondelinge communicatie is op ieder niveau verbeterd en alles wat je uitstraalt is vertrouwen. Winnen in de rechtszaal is gemakkelijker dan ooit.

Je docent

Je docent is een presentatietrainer met ongekende ervaring. Feiten, cijfers en producten weet hij om te zetten in verhalen die blijven hangen. Hij gaf talloze masterclasses in charisma en executive performance. En trainde 20.000 professionals in meer presentatiekracht. Hij adviseert 1 tot 3 sessies voor een ongekend resultaat. Een sessie duurt ongeveer 2,5 uur. 

Informeer naar de voorwaarden:

Bel: + 31 (0)182 612345

Contact met Pieter Frijters: info@mindtuning.nl

Kijk voor aanbevelingen op: LinkedIn van PieterTerug naar het overzicht
Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen