Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

Pleiten om te winnen

Pleiten om te winnen | 1-3 sessies 

Je kent je vakgebied en in de rechtszaal wil je winnen. Het is je eer te na om een belangrijke zaak te verliezen. Je cliënt verwacht hetzelfde. Een goed onderbouwde pleitnota is geen garantie om te winnen. Pas wanneer je de zaak helder, duidelijk en volgens de wetten van neuro-telling bepleit is die kans het grootst.

Communicatie

Het is belangrijk om de nieuwste kennis over hoe het brein informatie verwerkt, toe te passen. Want hoe communiceer je datgene wat er echt toe doet op een manier dat het bij een rechter beklijft. 

Dubbele impact

Dat wat je zegt heeft een dubbele impact wanneer je subtiel charismatisch bent. Door een andere manier van kijken dan je gewend bent, behoud jij de regie. Door met je stem muziek te maken, houd je de aandacht vast en blijven die punten die er echt toe doen hangen.

Maak het verschil

Ook een pleitnota verdient aandacht. Als advocaat is het moeilijk om niet op ieder punt in te gaan en het simpel te houden. Je maakt het verschil door te leren communiceren met dat deel van het brein dat voor 80 procent het vonnis bepaalt. 

Natuurlijk charisma

Met twee tot drie master consulten ga je massa's tijd besparen aan je voorbereiding. Je straalt daarna een natuurlijk charisma uit. En je wordt puurder dan puur een betere versie van je authentieke zelf. Je mondelinge communicatie verbetert op ieder niveau en alles wat je uitstraalt is vertrouwen. 

Je docent

Je docent is een presentatietrainer met ongekende ervaring. Feiten, cijfers en producten weet hij om te zetten in verhalen die blijven hangen. Hij gaf talloze masterclasses in charisma en executive performance.

Als geen ander weet hij hoe het brein werkt, schreef daar boeken over en traint mensen tot een betere versie van zichzelf.  Hij trainde 20.000 professionals in meer presentatiekracht. Hij adviseert 1 tot 3 sessies voor een ongekend resultaat. 

Je investering: € 1990,- ex. BTW per sessie van 2,5 uur.

Bel voor een afspraak: 0182-612345

Contact met Pieter Frijters: info@mindtuning.nl

Kijk voor aanbevelingen op: LinkedIn van PieterTerug naar het overzicht
Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen