Trainingsaanbod

Presenteren voor beginners

Spelenderwijs leren presenteren | 1 dag |€ 680,- excl. btw

Comfortabel presenteren

Hoe maak je een presentatie? Hoe bereid je deze goed voor? En op welke wijze breng je deze succesvol voor het voetlicht? Dat leer je tijdens de eendaagse training ‘Presenteren voor beginners’.

Na afloop ben je toegerust met een compleet pakket aan know how én heb je flink kunnen oefenen in de praktijk. Ideaal als je nu nog niet of nauwelijks ervaring hebt met het geven van presentaties en je tijdens de training ook echt de nodige vlieguren wilt maken.

De eendaagse training is zo ingericht dat je je comfortabel voelt en spelenderwijs leert presenteren. Via een unieke methode, waarbij je vele malen meer en beter leert in minder tijd.

Zonder spreekangst

Als je niet of nauwelijks ervaring hebt met presenteren, kun je er erg tegenop zien. Daarom is er ook aandacht voor spreekangst. Je leert eenvoudig toe te passen mind reset technieken die je nergens anders leert om angst en stress te transformeren in prettige spanning.

Stemgebruik

Er zijn helaas weinig sprekers die hun stem goed inzetten. Zelfs professionele sprekers doen dat zelden goed. In deze workshop maak je kennis met MTRT™ - mind - toon - ritme - taal. De enige taal die direct doordringt in ieders mind en waar je ook privé profijt van hebt.

Lichaamstaal

Je leert hoe je via lichaamstaal vertrouwen uitstraalt en dit ook bij jou het spreken vergemakkelijkt. En om via non verbale ondersteuning je verhaal werkelijk tot leven te brengen. Het eindresultaat mag er zijn: jouw presentatie boeit en je bent prettig om naar te luisteren én te kijken.

Persoonlijk advies

Er is veel ruimte voor praktijk. Je krijgt persoonlijke adviezen om jouw presentatievaardigheden te perfectioneren. Ook wordt desgewenst advies gegeven over vervolgtrainingen die direct op jouw niveau aansluiten. 

Gratis e-learning pakket

Als bonus krijg je het e-learningpakket 'Presenteren voor beginners' er gratis bij. Zo kun je na afloop van de workshop thuis in je eigen tempo alle lesstof nog eens de revue laten passeren. Het e-learningpakket bevat veel inspirerende video's waarin Pieter Frijters je de lesstof prettig en helder uitlegt.

Wat mag je van deze training verwachten?

* Na afloop weet je hoe je een presentatie maakt en voorbereidt
* Je voelt je comfortabel voor een groep
* Je straalt zelfvertrouwen en persoonlijkheid uit
* Je weet je stem als instrument te gebruiken en via non verbale ondersteuning je woorden doeltreffend kracht bij te zetten

Jouw investering: € 680,-. Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide lunch.

Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Extra pluspunten:
* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* 2 NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Vervolgtraining
Spreken in het openbaar: 2 dagen 

Deze training staat in Nederland al meer dan 20 jaar aan de top. 

Vervolgtraining voor gevorderde sprekers
Spreken in het openbaar voor gevorderden: in 2 dagen met overtuiging presenteren en je totale stempotentie ten volle benutten. 

Inschrijven

ook Incompany

Nic over presenteren voor beginners

 

Reacties van deelnemers


Een openbaring
Ik heb onlangs de cursus “presenteren voor beginners” gevolgd. Vorige week vrijdag heb ik mijn presentatie (mijn levensbericht) gehouden voor de circa dertig leden van Probus in Hilversum. Ik wilde je laten weten dat ik heel veel profijt van de cursus heb gehad:

Ik was helemaal niet zenuwachtig, niet voor en ook niet tijdens de presentatie. Voordat ik begon heb ik goed rondgekeken in de zaal, ook tijdens de presentatie bleef ik de mensen in groepjes aankijken. Dit gaf me veel rust. Ik bleef op de vierkante meter staan en had geen spiekbriefjes meegenomen. Voor mijzelf is mijn eigen presentatie een openbaring geworden. De presentatie ging als het ware vanzelf. Ook mijn toehoorders waren enthousiast. Ik denk dat ze verrast waren hoe ik mij presenteerde, tenslotte kennen ze mij als een bescheiden, enigszins verlegen persoon. Ze vonden het knap dat ik mijn presentatie uit het hoofd deed. Ook jouw advies om niet mijn presentatie eindeloos voor te bereiden heb ik opgevolgd, hoewel ik dat wel eng vond. Nogmaals veel dank voor de cursus.
Frank Koster

Leuke ervaring


Leuke ervaring, waarbij je door je docenten op een leuke manier uit je comfortzone wordt gehaald.
Roger van den Boom - Medewerker Financiële Administratie I Treasury

Inspirerend


Inspirerend en leerzaam! Bedankt!
Peter de Fluiter - Risk Management Developer Meeùs ‘an Aon company’

Praktisch toepasbaar

Op de praktijk direct toepasbaar, leerzame dag gehad.
Gunter Jägers - Bedrijfsleider Hoeflake Infratechniek bv

Nieuwe inzichten

De training geeft nieuwe inzichten over jezelf en welke eigenschappen je bezit.
Jeffrey Alewijnse, medewerker P&C Gemeente Veere

Aanrader!

Anja van Velzen -  medewerker Vergoedingen, A+O Metalektro 

Praktische tips

Zeer doelgerichte, praktische tips die je direct kunt gebruiken.
Frank Koster

Doe je dit vaker?
Geloof het of niet van een toch wel nuchtere zeeuw. Met veel plezier stond ik vandaag te presenteren. Dat was de 1 e keer in mijn leven dat ik dat heb ervaren. Ik kreeg zelfs de opmerking “ doe je dit wel vaker? “. Nee.. ik volg gewoon een training in Waddinxveen.
Peter de Muijnck

Zelfontplooiing staat voorop
Een super training van Spreek; goed geleid door de kundige trainer, zelfontplooiing staat voorop. Goed om mee te nemen in je levensbagage.
Jochem Slikboer

Aanbeveling
Super, praktisch en persoonlijk. Ik ga het aanbevelen bij ons gemeentelijke coachhuis.
Mark Minderhoud, beleidsmedewerker Gemeente Veere

Voor de eerste keer ontspannen
Ik heb al regelmatig cursussen en workshops rondom presenteren gevolgd in mijn carriere en dit was de eerste keer dat ik aan het eind van de dag met een relatief ontspannen gevoel voor de groep kon staan en dan ook nog een verhaal uit de losse pols kon vertellen. Als jullie dat al in een dag kunnen bereiken dan heb ik er alle vertrouwen in dat jullie langere programma's werkelijk mijlpalen kunnen bewerkstelligen. Ik zal jullie dan ook zeker aanraden in mijn netwerk en nogmaals bedankt!
Patricia B.

De beste leerschool
De training was zeer waardevol, juist omdat werd ingegaan op de basics. Daarmee bedoel ik dat we niet aan de slag gingen met flipovers en beamers, maar ons echt hebben gericht op de kern van het presenteren. Heel leerzaam, vond ik, ook vanwege het vele oefenen. Na een half uurtje theorie was het: aan de slag! En dat is volgens mij de beste leerschool.
S.V.  

Heel veel geleerd
De training heeft me duidelijk gemaakt dat ik me te veel aantrok van anderen. Ik vind de docent erg goed: duidelijk, to the point, streng als het moet (je bent er immers wel om te leren) en respectvol. Ik heb heel veel geleerd waar ik mijn voordeel mee kan doen als ik weer een presentatie moet geven. Ik zal deze training zeker aanbevelen aan anderen.
W.G. 

Erg prettig
Hoe eng ook, het oefenen en de feedback vond ik erg prettig. Wat ik met name geleerd heb is: waarnemen en over je eigen schaduw heenstappen!
H.v K.

Inspirerend
Een ontzettende inspirerende dag. Je wordt er blij van en je leert ook om naar jezelf te kijken.
G.K

Warm aanbevolen
Dank voor de geheel subliem verzorgde training. En dan te bedenken dat ik bijna niet uit de auto was gestapt vanwege de enorme stress en angst om de training te volgen. Het is mij voor de volle honderd procent meegevallen. Dit is de meest waardevolle training geweest die ik ooit heb gevolgd. Ik heb goede tips en handvatten gekregen om de voor mij enorme drempel over te gaan en mij te laten zien/presenteren aan anderen. Vooral de oprechte interesse en de opbouwende kritiek van de docent was enorm prettig. Ook de tips om een andere houding in het leven aan te nemen en het waarnemen een veel grotere plaats te geven zijn voor mij zeer waardevol. Daarnaast voelde ik mij, door het gezamelijke doel, vanaf het begin verbonden met de medecursisten.
Kortom, ik ben heel blij en ook heel trots dat ik de training heb gevolgd! In een reactie naar mijn manager en het opleidingenportaal van de gemeente waar ik werk heb ik deze training warm aanbevolen aan collega’s die voor eenzelfde drempel staan die ik moest nemen.
A.B.

Jullie hebben de juiste snaar weten te raken.
B.P

Heel inspirerend. Je krijgt veel meer dan alleen een training in presenteren.
R.K.

De training is een zeer prettige ervaring, geeft duidelijkheid, inzicht en helpt je direct resultaat te behalen. Dank!!
F. de J.

De beste presentatie van de conferentie
Ik ben inmiddels weer terug van de conferentie in San Francisco waar ik gesproken heb. Het ging FANTASTISCH. De ruimte was afgeladen, mensen stonden achterin zelfs en iedereen hing een uur lang aan mijn lippen. Achteraf kwamen er veel mensen naar me toe om me te vertellen dat ze het de beste presentatie van de conferentie vonden. Wát een kick! Nogmaals bedankt voor alle hulp en tips. Mede daarom stond ik relaxt voor de zaal. Ik ben meteen uitgenodigd om het verhaal over 2 maanden nog een keer te komen doen op een conferentie in Duitsland. Ik kijk daar nu naar uit!
R.B

Bedankt voor de zeer leuke en ontspannen en leerzame training.
R.v.K.

Aan het denken voorbij gaan
Wat mij zeer aanspreekt zijn de tips om het denken onder controle te houden. En, aan het denken voorbij gaan. Ik vind de training leuk en leerzaam en zal hem zeker aanraden aan anderen. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Rachid B.

Wat een leuke, leerzame en vooral ook productieve dag! Ik heb een drempel overwonnen!
Robbert G.

Zoveel geleerd
Presenteren voor beginners is een training met veel voorbeelden uit de praktijk, dagelijkse oefeningen en veel oefeningen op de dag zelf. Ik heb zoveel van jullie geleerd. Ik heb nooit geweten dat je moet waarnemen om er te zijn. Wat ik ook een geweldige eye opener vind is: trouwen met jezelf.
Michelle E. 

Zelfverzekerd
De training was zeer leerzaam en heeft me veel zelfverzekerder gemaakt. Het: 'niks moet', was voor mij een mooi nieuw inzicht. Het leren waarnemen heeft me heel veel gebracht!
Emanuela G.

Inschrijven Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen