Assertief presenteren

Overtuigen zonder haken of ogen

Wil je assertief presenteren? En ben je wel eens jaloers op mensen die wat ze noemen ‘goed gebekt zijn’? 

Altijd maar gevat zijn, je woordje klaar hebben, ad rem zijn of een grote mond hebben, heeft niets met assertief presenteren van doen. Het werkt vaak averechts. Het lukt je niet om anderen te overtuigen.

Voor of tegen

Je kent ze vast wel. De rap van de tongriem gesneden politicus, columnisten met vlijmscherpe opmerkingen en tafeldames en -heren met een uitgesproken mening die talkshows domineren. Ze hebben meestal 1 ding met elkaar gemeen: je bent voor of tegen ze.

Jou van mening doen veranderen, lukt hen meestal niet. Omdat zij de kunst van het overtuigen niet of onvoldoende beheersen. Ze sterken je in de mening die je al had. En maken de kloof tussen voor en tegenstanders meestal alleen maar groter.  

Overtuigen

Als je assertief presenteert cultiveer je geen tegenstellingen. Je gaat juist op zoek naar wat bindt en laat anderen daarbij in hun waarde. Toch kun je tegelijkertijd verrassen en scherpzinnig en humoristisch zijn. En weet je mensen daarmee voor jouw zaak te winnen.

Assertief presenteren leer je tijdens de 2-daagse training ‘Spreken in het openbaar’. Van een ervaren docent, in een groep van 6 tot 12 personen. Er is veel ruimte om te oefenen in de praktijk. De training wordt gegeven op diverse locaties in Nederland.

Investering: € 1.260,-. Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).

EXTRA: je krijgt het bestseller boek 'Meester over je gedachten' plus het miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'. 

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:

Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting Inschrijven

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met presenteren of flinke spreekangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige presentaties op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen